مهم ترین عضله هادر ورزش رزمی

مهم ترین عضله هادر ورزش رزمی

منتشر شده در: پنج‌شنبه، 11 بهمن، 1403 194 بازدید

چه عضلاتی را برای ورزش‌های رزمی باید تمرین دهیم؟
دنیای رزمی یک دنیای بزرگ و گسترده از ورزش‌های تقریبا ملایم مثل تکواندو، کاراته و ورزش‌های سخت‌تر مثل کشتی و کیک بوکسینگ تا ورزش‌های خشن و بسیار سخت مثل بوکس و ووشو و موی‌تای است و هر ورزش با توجه به ساختار و نوع خود نیازمند تمرینات قدرتی و بدنسازی مخصوص است.
نمی‌توان به صورت کلی گفت که رزمی کار باید روی تقویت کدام عضلات خود تمرکز کند. ابتدا باید رشته رزمی او مشخص شود و تمرینات متناسب با هدف و رشته‌اش را انجام دهد؛ اما در ادامه به صورت کلی یک سری گروه‌های عضلانی که در تمرینات مبارزه‌ای مثل کاراته، تکواندو، کیک بوکسینگ، بوکس و حتی ووشو نیازمند تقویت و تمرین هستند را معرفی می‌کنیم.
پاها (قدرت)
به طور خاص به عضلات چهارگانه و ساق پا اشاره می‌کنیم. تمام ایستایی و توان شما از پاهای‌تان نشات می‌گیرد. یک مثال ساده این است که، پاهای شما مثل ریشه‌های شما در زمین است! از آنجایی که پاهای شما به زمین متصل هستند، بیشترین مسئولیت را برای فشار دادن از زمین برای تولید انرژی در سراسر بدن شما بر عهده دارند.
پاهای شما همچنین بزرگترین ماهیچه‌های بدن‌تان هستند و بیشترین قدرت را برای ضربات (چه ضربات پا و چه دست) تولید می‌کنند. بنابراین در بدنسازی رزمی باید حواس‌تان به تقویت عضلات پا باشد.


عضلات شکم
عضلات شکم مجموعه بسیار قدرتمندی از عضلات هستند که کل بدن شما را در کنار هم نگه می‌دارند. هر اندام در بدن شما به صورت جداگانه مقدار مشخصی نیرو تولید می‌کند، اما این عضلات شکم شما هستند که به شما اجازه می‌دهند نیروی ایجاد شده توسط هر اندام را با یک نیروی واحد تبدیل کنید.
به عبارت ساده‌تر، عضلات شکم به شما این امکان را می‌دهد که نیروی ایجاد شده توسط تمام اندام‌های خود را به یک ضربه قدرتمند و پرفشار تبدیل کنید. پس، از تقویت عضلات شکم در بدنسازی رزمی غافل نشوید.
عضلات پشت
عضلات پشت با نگه داشتن بدن شما در کنار هم و ترکیب نیروی تولید شده توسط تمام اندام‌های شما، به عنوان یک عضله میان‌تنه‌ای عمل می‌کند. یکی دیگر از واقعیت‌های ناشناخته (اما بسیار مهم) این است که عضلات پشت به دفاع از ضربات وارده کمک زیادی می‌کند.
شانه‌ها
معمولاً وقتی بوکسورها (کاراته کاران و ووشوکاران) آنقدر خسته می‌شوند که نمی‌توانند مشت بزنند یا برای دفاع از سر خود دست‌ها را بالا نگه دارند، معمولاً به دلیل خستگی شانه‌هاست. تقویت شانه‌ها باعث افزایش قدرت و استقامت دست‌ها و در نتیجه مشت شما می‌شود.
بنابراین اگر می خواهید بتوانید مشت‌های بیشتری بزنید و دست‌های خود را برای مدت طولانی تری بالا نگه دارید، بهتر است در بدنسازی رزمی روی تمرینات شانه‌ هم تمرکز کنید.
بازوها
بازوها پررنگ ترین نقش را در جابجایی نیرو دارند. بازو مسئول تولید نیرو نیست، تنها کاری که بازوهای شما باید انجام دهند، این است که نیروی تولید شده توسط بدن شما را به حریف وارد کنند.
بنابراین تنها کاری که بازوهای شما واقعاً باید انجام دهند این است که فقط دست دراز کرده و حریف خود را لمس کنید، نه چیز دیگری! اکنون که متوجه شدید بازوهای شما برای فرود آوردن ضربه هستند و نه تولید نیرو، خواهید دید که داشتن بازوهای سریع مهم‌تر از بازوهای قدرتمند است. بازوهای سریع این سرعت و چابکی را به شما می‌دهند که ضربات بیشتری بزنید.
ماهیچه‌های کوچک
گردن برای مقاومت در برابر ضربه است. بسیاری از مبارزان را خواهید دید که گردن خود را تقویت می‌کنند تا در صورت وارد شدن ضربه به سر و گردن، آسیب جدی نبینند.
از طرفی ماهیچه‌های ساعد برای این است که هنگام ضربه زدن مشت خود را محکم‌تر سفت کنید. مشت محکم‌تر، ضربه‌ی شدیدتری به حریف وارد می‌کند و در عین حال، مشت محکم‌تر به این معنی است که دست شما کمتر آسیب می‌بیند، زیرا استخوان‌ها فضای زیادی برای حرکت ندارند و ناهماهنگ می‌شوند.

کلمات کلیدی:
ورزش رزمیتاپ جنسیسعضلهبدنسازیمهمترینعضلههادرورزشرزمی

ارسال نظر

نظرات کاربران

نظری برای نمایش وجود ندارد.